Ferro Luce Visiaci luster 90/4 K, strieborný, štvor-plameňový, Obývacia izba / jedáleň, železo, krištáľ Asfour, E14, 40W, K: 45cm

Teraz si môžete kúpiť produkt Ferro Luce Visiaci luster 90/4 K, strieborný, štvor-plameňový, Obývacia izba / jedáleň, železo, krištáľ Asfour, E14, 40W, K: 45cm od známeho výrobcu Ferro Luce len za 529.90 EUR a s dopravou zadarmo.

Popis

Strieborný lesk a jemné detaily na 90/4 K visiace lustre Štyri jednoducho navrhnuté svietniky lustra 90/4 K sú zasadené na železnom ráme, ktorý je inak bohatý na detaily a rafinovaný strieborným listom, ktorý dodáva ďalšiemu lesku spracovaním kryštálov Asfour a zakrivených tvarov. Tento visiace lustre od talianskeho výrobcu zaujme aj kvetinovým dizajnom, ktorý sa prejavuje malými listami striebornej farby. Predovšetkým v dolnej časti a pri päte štyroch svietnikov lustra sú listy ozdobne pripevnené a ovešané kryštálmi Asfour. Filigránové zavesenie reťaze dopĺňa ušľachtilý dizajn, ktorý sa dokonale hodí k rôznym štýlom zariaďovania v súkromnom aj komerčnom prostredí.

Ďalšie informácie

Výrobca

Farba

Materiál